Férfiöltöny és zakó


Vezető termékeink az extrafinomságú gyapjúszálból készült üzleti öltönyök, de készítünk még esküvői öltönyöket, szmokingokat, frakkokat és sportzakókat is, valamint olcsóbb árfekvésű ballagási öltönyöket és a mindennapi munkához használatos férfiöltönyöket is.

Üzleti öltönyeink egyaránt megállják helyüket a legszigorúbb protokollszabályok között tartott üzleti találkozókon, fogadásokon, estélyeken, rendezvényeken. Az anyag könnyedségét, az elemi szál finomságát jellemzi a mérőszáma: Super 150’s annyit tesz, hogy annak az elemi gyapjúszálnak, amelyből ez az öltöny készült, egy kilogrammja 150 km (!) hosszúságú. Ilyen anyagokat szakszerűen, csak kevesek tudnak megmunkálni.

Az elsősorban kevertszálas anyagokból készült férfi zakóink sportosan elegáns viseletet biztosítanak mindazoknak, akik a mindennapokra keresnek olyan öltözéket, melyben természetes lazaságukat megőrizve, ám mégis elegánsan jelenhetnek meg, akár üzleti találkozókon is. Zakóink egyaránt viselhetők pantallóinkkal, de akár farmerrel is.