Bemutatkozás

Üzletünk Balatonboglár központjában található, főleg ünnepi férfiruházat forgalmazással foglalkozunk. 

Egyaránt fordulnak hozzánk a csúcsminőségű üzleti öltönyöket kereső üzletemberek, az olcsóbb árfekvésű, de minőségi ballagási öltönyre igényt tartó diákcsoportok, vagy azok a házasulandó vőlegények, akiknek fontos az ár a minőség mellett.

Rendkívüli hangsúlyt fektetünk a legújabb divat, a minőségi alapanyagok, technológiák megismerésére és alkalmazására.

Megbízható magyar beszállítói kapcsolatrendszerünk garancia arra, hogy kizárólag első osztályú, kíváló minőségű termékeket forgalmazzunk.

Filozófiánk lényege, hogy kimagasló minőségű anyagokból kifogástalan minőségű, értékálló termékeket juttassunk el váráslóinkhoz. Számunkra legmeggyőzőbb az a tény, hogy termékeink jó hírét elsősorban vevőink adják tovább. Öltönyeink azon kívül, hogy divatosak és elegánsak, rendkívül tartósak is az alkalmazott technológiának és anyagoknak köszönhetően.

Az általunk forgalmazott TITEM márkanévvel ellátott termékek elegáns vonalvezetésűek, de figyelembe veszik az uralkodó trendeket, irányzatokat is.

Vezető termékeink a 100% gyapjú tartalommal extrafinomságú gyapjúszálból készült, üzleti öltönyök.

Ha üzletünkbe betérve, nem talál a több-száz darabos készletünkből az elképzelésének megfelelő ruházatot, akkor a kiválasztott anyagból rövid határidővel méretre legyártjuk a kívánt terméket. Mi teljesen személyre szabott megoldást kínálunk mindenkinek.

Üzletünkben tetőtől-talpig felöltözhet a vásárló, hiszen öltönyeink mellett forgalmazunk még 100% pamut ingeket, kabátokat és öveket valamint mikroszálas nyakkendőket is.

Tekintse meg néhány modellünket honlapunkon, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Balatonbogláron
JULIO Öltönyház